Dru Yoga & de Kracht van Emoties - workshop serie

Hoe je jouw boosheid, somberheid en haast kunt benutten

Ben je weleens somber, boos of ongeduldig en zou je dat liever niet willen? Dru Yoga- en Meditatietechnieken kunnen inzicht geven en helpen.

In deze 3-delige workshop serie gaan we aan de slag met emoties waar iedereen weleens last van heeft zoals depressie, woede en haast. Deze kunnen je knap in de weg zitten in het leiden van een gelukkig leven.

We gebruiken yoga, mudra’s, affirmaties, ademhalings-, ontspannings- en meditatietechnieken. Ook gaan we in op leefstijl zoals voeding.

Bij elke workshop hoort een hand-out met 5 tips waarmee je thuis en op je werk direct praktisch aan de slag kunt. Je kunt

één workshop volgen of de hele serie en de tijd tussen ertussen gebruiken om te oefenen. 

Deze workshops zijn gebaseerd op het boek The dance between Joy and Pain van Mansukh Patel, grondlegger en senior docent van Dru Worldwide. Je kunt het (Engelstalige) boek aanschaffen van tevoren maar dat is geen voorwaarde voor deelname.

Workshopdata en thema’s zijn:

  • Zondag 15 januari 2017: Van depressie naar eigen kracht
  • Zondag 5 februari 2017: Van boosheid naar creativiteit en dynamiek
  • Zondag 12 maart 2017: Van haast naar rust

We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.30 uur.

Wat zijn de kosten?

  • De kosten per workshop bedragen € 35.
  • Als je de hele reeks wilt volgen en in één keer vooraf betaalt, bedragen de totale kosten € 95.
  • Er is een speciale vroegboekprijs van € 85 voor de hele reeks indien je deze boekt en betaalt voor 1 december 2016.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die zich weleens boos, somber of gehaast voelt en die interesse heeft in tools om hiermee om te gaan. Ervaring met yoga of lenigheid is niet nodig. 

Waar?

Locatie is Artemis Yogacentrum, Industrieweg 20, IJsselstein (provincie Utrecht). Artemis is goed bereikbaar per auto en er is ruim parkeergelegenheid. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens. Ook is er ruimte om je om te kleden en zijn er lockers voor je spullen.

Docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatie docent en support teacher bij de opleiding voor Dru Meditatiedocenten bij Dru Netherlands.

Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button. Ook als je vragen hebt, kun je contact met mij opnemen.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor 1 of meerdere workshops!