Workshop Yoga & Meditatie

Zondag 10 februari - Soest

Oefenen in met jezelf zijn. Zonder iets te doen. En alles accepteren zoals het is: de geluiden om je heen, je lichaam, je gedachtes. Zonder externe stimuli nodig te hebben. Zonder het te willen veranderen. Dit noemen ze ook wel: in het hier en nu zijn, mindfulness, de werkelijkheid omarmen. En dat kan knap lastig zijn – zo lastig dat mensen alles liever doen dan alleen worden gelaten met hun eigen gedachten.

Met meditatie creeren we kunstmatig momenten om met jezelf te zijn. Deze hernieuwde ervaring kun je uitbreiden naar andere gebieden in je leven. Kom een ochtend ervaren, leren en proberen. Met zachte yoga, ontspanning en meditatie.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 10 februari van 10 tot 12 uur bij Dru Yoga Soest, Weteringpad 7, 3762 EN Soest (gebouw Ice World). De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is Yoga Studio Soest te bereiken met bus 70.

Een dagje ervan maken

Soest heeft prachtige bossen. Als je de workshop combineert met een boswandeling, heb je zo maar een miniretraite voor jezelf georganiseerd. 

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee en wat lekkers..

Opgeven

Opgeven kan bij Ria Voerman, Yoga Studio Soest: [email protected] of 06 - 202 333 54. 

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!