Workshop Stilte (VOL)

Woensdag 28 december 2022 - Utrecht

In de tijd tussen kerst en oudjaar, lijkt het leven even ‘’on hold’’ te staan. De vaart mag eruit, het is vakantie, kerst is achter de rug en er hoeft even niets. Rust, stilte … ruimte…


Stil zijn kan louterend werken. Alsof alle processen in ons lichaam en geest letterlijk tot stilstand komen, ‘ge-reset’ worden, opnieuw geordend. Dat kan een gevoel van ruimte geven.


In deze Dru Yoga en Meditatie workshop laten we ons nog wat dieper wegzinken in deze verstilde energie. Dat doen we door zachte bewegingen, ontspanningsoefeningen en meditatie.

Voor wie?

Iedereen die zichzelf een moment van stilte en reflectie gunt, is welkom. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom lekker alleen of met z'n tweeën of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega's.

In de zaal en online

De workshop wordt gegeven op woensdag 28 december van 10 tot 12 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. Je kunt ook live online meedoen in Zoom.


Opnames

Opnames van de workshop blijven 30 dagen beschikbaar. Zo kun je de workshop thuis nog een keer volgen.

Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal of Krishna Vilas. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting en een ontspanningsoefening om thuis te doen.

Opgeven kan hier of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan!