Workshop Sankalpa - leven naar je hoogste doel

Zondag 2 juni 2019 - Utrecht

In de drukte van het leven kun je weleens het overzicht kwijt raken. En is het moeilijk kiezen: wat doe je wel en wat niet? Waar steek je tijd, energie en geld in en wat laat je liggen?

Het formuleren van een ‘’sankalpa’’ kan helpen om richting te bepalen. Sankalpa staat voor je allerhoogste intentie. Het is niet iets van de ratio maar meer iets dat al besloten ligt in jou. Je hoeft het ''alleen nog maar'' te vinden.

Deze workshop richt zich op het ontdekken van jouw persoonlijke sankalpa. We gebruiken hiervoor yoga, meditatie en korte schrijfoefeningen. Een ideaal moment van reflectie op je eigen leven.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 2 juni 2019 van 10 tot 12.30 uur in De Vrije School, Hieronumusplantsoen 3, Utrecht Centrum, makkelijk bereikbaar vanaf Utrecht CS met bus of fiets. De zaal is voorzien van matjes en dekens.   

Een dagje ervan maken?

De Vrije School ligt middenin het centrum van Utrecht met talloze gezellige lunchplekjes. Ook kun je een mooie wandeling maken door Park Lepelenburg en langs de Utrechtse singels en grachten. 

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee en een hand-out.

Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!