Workshop Op Adem Komen

Zondag 5 november 2017

Toe aan een adempauze? Gun jezelf een heerlijke zondagochtend waarin je aan de gang gaat met de adem.

Ademhalen is onlosmakelijk verbonden met leven: het is het eerste dat we doen als we ter wereld komen en het laatste als we de aarde verlaten. Onze adem reflecteert onze gemoedstoestand en door anders te ademen, kunnen we invloed uitoefenen op onze emoties. Dat kan ondersteunend zijn als het leven weleens moeilijk is of overweldigend.

Daarnaast kan de adem een punt van concentratie zijn en zo helpen focus te houden en keuzes te maken binnen de stortvloed van informatie die vandaag de dag op ons af komt. Tot slot heeft de adem een fysieke component: "beter" ademen betekent letterlijk meer zuurstof en dus meer energie opnemen in je hele systeem.

In deze workshop activeren we verschillende spieren die te maken hebben met ademhalen. Daarna doen we een aantal eenvoudige ademhalingsoefeningen die je ook thuis of op je werk kunt toepassen. Want de adem is altijd bij je, waar je ook gaat, staat of zit.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die zichzelf een adempauze gunt en wat wil leren over eenvoudige ademhalingstechnieken. De workshop is niet geschikt voor zwangeren.

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 5 november 2017 van 10.00 tot 12.00 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens. 

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker. Kosten bedragen € 25 per persoon.

Opgeven kan via door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze workshop!