De magie van Mantra

Utrecht, 28 november 2021


Als jij weleens (of vaak;) last hebt van negatieve gedachtes, is er goed nieuws: mantra!


Mantras zijn magische ''klankformules'' die je helpen om snel in balans te komen. De trillingen zetten energie op een speciale manier in beweging. Dit heeft effect op je lichaam, je gedachtes en je gevoelens. Mantra beoefenen kan helpen positiever in het leven te staan.


Je kunt mantra's zingen, fluisteren, denken of er gewoon naar luisteren. Je kunt mediteren met een mantra maar ook wandelen of eten koken terwijl je een mantra door je hoofd en hart laat rondcirkelen. Je kunt zelfs eens experimenteren hoe het is om een mantra in te zetten iedere keer als je je mobiel wil pakken: chant een mantra en kijk wat er gebeurt. 


In deze workshop leer je 3 Sanskrit mantra's uit de yoga traditie:


* de mantra OM

* de Gayatri mantra

* de Shanti mantra


We doen voorbereidende yoga voor de stembanden, ademhalingsspieren en longen. Je leert over de betekenis van deze mantra, hoe je deze kunt gebruiken in je dagelijkse leven en ... we zingen samen. 

Voor wie?

Je bent van harte welkom als je benieuwd bent naar een magische en praktische manier om negatieve gedachtes om te buigen naar positieve energie. Je hoeft niet te kunnen zingen of verstand van muziek te hebben. Het enige dat handig is, is een open ''mind'' en de bereidheid om iets nieuws te leren. 

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 28 november 2021 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt, een grote, hoge zaal met voldoende ventilatie. 

Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, Krishna Vilas of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten of het Griftpark. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.

Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, Dru Yoga en Meditatie docent, beoefenaar van mantra en bespeler van het harmonium. Kosten bedragen € 30 per persoon of 2 lessen van je lescyclus (als je bent ingeschreven als cursist). Dit is inclusief een handout.

Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.


Je bent van harte welkom!

JA! Ik meld me aan voor deze workshop