Dru Yoga Masterclass

Opzetten van je eigen home practice - zondag 8 november

Speciaal voor diegenen die al (Dru) Yoga lessen volgen en de wens hebben ook thuis regelmatig yoga te beoefenen, is er deze masterclass. Je leert verschillende yoga-routines van resp. 5, 10 en 20 minuten zodat je – ook als je weinig tijd hebt – thuis yoga kunt doen. Op die manier maak je je practice consistent en kun je voor langere tijd yoga daadwerkelijk in je leven implementeren.

Dit keer gaan we werken met Energy Block Release 2 - dit is een prachtige serie houdingen en bewegingen die samen een volledige yogales vormen. Deze serie kan op een zachte en aandachtige manier gedaan worden of met meer tempo zodat het een echte body-workout wordt. Beide gaan we ervaren! 

Hoe ziet deze masterclass eruit?

We oefenen 3 uur met tussendoor een kwartier theepauze. Naast het daadwerkelijk leren van de sequenties, gaan we in op de verschillende onderdelen van een goede practice. Ook besteden we aandacht aan wat jou zou kunnen helpen om thuis daadwerkelijk aan de slag te gaan. Tijdens de masterclass is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

De Dru Yoga Masterclass wordt gegeven door Marian Dekker, Dru Yoga en Meditatie docent. Al meer dan 10 jaar begint Marian iedere dag met Dru Yoga. Zij heeft daarmee ruimschoots ervaring in het opzetten en vasthouden van een eigen home practice.

De masterclass is zowel geschikt voor cursisten die al eerder een masterclass hebben gevolgd als voor diegenen voor wie dit de eerste keer is. 

Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 8 november van 9.30 tot 12.30 uur in Artemis Yogacentrum, Industrieweg 20, gebouw IJsselstaete, IJsselstein. 

Kosten bedragen € 34 p.p. Dit is inclusief thee, water, koek en een handout. 

Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me aan voor deze Dru Yoga Masterclass!