Dru Yoga & Cruise

15 tot en met 22 oktober 2016, Rhodos / Simi (Griekenland)

Lijkt het je fijn om eens alle tijd te hebben voor jezelf? En te voelen hoe bijzonder het is om buiten yoga te doen op een schip, met steeds veranderende uitzichten, het geluid van kabbelend water, de wind door je haren? Kom dan genieten van een heerlijke Dru Yoga Vakantie week met yogaworkshops, varen, lekker en gezond eten, zwemmen en luieren in de zon.

Slapen & eten

Je verblijft deze week aan boord van een maar liefst 28 meter lang houten zeilschip met acht ruime cabines, allen voorzien van eigen badkamer en airconditioning. Je hebt hierdoor voldoende privacy wanneer je daar behoefte aan hebt.

Naast de yogalessen wordt een aantal excursies aangeboden (niet verplicht), kun je een bezoek brengen aan een havenplaatsje of gewoon heerlijk zonnen en zwemmen wanneer het schip in een baai voor anker ligt. De meeste nachten blijven we in een baai zodat je optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Wat dacht je van een frisse duik voor de ochtendles?

Het verblijf aan boord is op basis van volpension. ’s Morgens na de yogales wordt een heerlijk Turks ontbijt op tafel gezet. De lunch en het diner zijn bijna altijd vegetarisch. Verder zijn er diverse mezes (kleine Turkse gerechten). Alle maaltijden, van het diner op de aankomstdag tot en met het ontbijt op de vertrekdag, zijn bij de prijs inbegrepen.

Waar & wanneer?

De reis duurt van zaterdag 15 tot en met zaterdag 22 oktober 2016. Voor een groot deel van Nederland is het dan herfstvakantie.

Het schip waarmee wordt gevaren, vaart onder Turkse vlag. Vandaar dat er op de Turkse luchthaven Dalaman wordt gevlogen en de cruise vanuit de kleine havenplaats Bozburun start. Vanwege de politieke spanningen op dit moment in Turkije hebben wij er heel bewust voor gekozen van daaruit naar de Griekse wateren te varen en grote toeristische plaatsen in Turkije te vermijden.

Voor wie?

De Dru Yoga Vakantieweek is geschikt voor iedereen. Het doet er niet toe of je oud of jong bent, lenig of stram, fit of niet zo fit, wel of geen ervaring hebt met yoga.  

Het schip zal grotendeels op de motor varen, maar wanneer de weersomstandigheden en het programma het toelaten, zullen de imposante zeilen worden gehesen. De bemanning vaart het schip, zodat je geen zeilervaring nodig hebt. Meehelpen mag echter altijd! 

Een Dru Yoga Vakantie is een ideale kans om eens na te denken en te voelen of je leven nog op koers ligt en of je aandacht besteedt aan wat voor jou belangrijk is.

Docent en reisorganisatie

Mijn naam is Marian Dekker en ik begeleid alweer voor het vierde jaar yogareizen voor Artemis Body & Mind. Ik ben ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatie docent en heb van yogales geven mijn beroep gemaakt. Als je meer wilt weten over wat mij bezielt, klik dan hier. 

De reis wordt georganiseerd door Artemis Body & Mind, al jarenlang specialist op het gebied van yogareizen. Artemis is aangesloten bij GGTO (Garantieregeling voor Gespecialiseerde Touroperators).

Kijk voor meer informatie, prijzen en het boeken van de reis op www.bodyandmindreizen.nl.