BuitenYoga

maandagochtend 9, 16 en 23 augustus 2021, Utrecht/Groenekan

Buiten Yoga doen is een bijzondere ervaring: de energie van de oefeningen is sterker voelbaar omdat je met je (blote) voeten op het gras staat en de zon direct boven je is. De weidse vergezichten helpen je ogen te ontspannen. En de geluiden van vogels en langslopende of fietsende mensen geven je een gevoel van verbondenheid met alles om je heen.

Waar en wanneer?

De buitenlessen worden gegeven op maandagochtend 9, 16 en 23 augustus van 10.00 tot ongeveer 11.15 uur in Noorderpark Ruigenhoek, aan de Noord-Oost kant van Utrecht. Dit is een prachtig polderlandschap waar je ook nog eens heerlijk kunt wandelen.


We verzamelen om 10.00 uur bij de grote parkeerplaats van de hoofdingang - tegenover zwembad Blauwkapel (Koningin Wilhelminalaan 517, Groenekan). We fietsen of lopen dan een stuk het gebied in. 

Voor wie?

Voor iedereen! En speciaal voor diegenen die teveel binnen zitten of teveel tijd doorbrengen achter een beeldscherm.

Kosten

  • Ben je vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan worden deze lessen van jouw lestegoed afgeschreven
  • Ben je geen vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan betaal je € 15,- per les. Als je je in 1 x opgeeft voor 3 lessen, dan kosten de lessen samen geen € 45,- maar € 40,-. 

Coronaprotocol

We hanteren een Coronaprotocol en houden 1,5 meter afstand tussen elkaar. Kom niet als je verkouden bent, koortsig of moet hoesten.

Wat als het regent?

De les gaat alleen door als het droog is, de grond niet heel nat en warmer is dan 12 graden. Als de les niet doorgaat, krijg je uiterlijk om 21 uur de avond ervoor bericht. De les wordt dan online gegeven. 

Wat neem ik mee?

Neem een yogamat, of grote (hand)doek, deken en een flesje water mee. Afhankelijk van het weer is het fijn om juist zonnebrand bij je te hebben of een lekkere trui. Er zijn geen materialen in het park. Houd er ook rekening mee dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, dus kom goed voorbereid.

JA, ik geef me op voor de BuitenYoga!